Ειδήσεις

Η Nintendo ανακοινώνει τα Super Mario Remasters στο Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct

Η Nintendo ανακοινώνει τα Super Mario Remasters στο Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μετά από μήνες φημών, η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα πως οι περιπέτειες του Super Mario από τα Nintendo 64, GameCube και Wii έρχονταιμε τη μορφή Super Mario 3D All – Stars. Το Super Mario 3D World είναι επίσης καθ οδόν στο Switch με το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury .

Αναλυτικά

 • Super Mario 3D All-Stars : Βελτιστοποιημένες εκδόσεις παιχνιδιών Super Mario 64,Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy έρχονται στο Nintendo Switch σε ένα πακέτο. Εκτός από τις υψηλότερες αναλύσεις από τις αρχικές τους εκδόσεις, τα παιχνίδια έχουν βελτιστοποιηθεί για ομαλή εμπειρία παιχνιδιού στο Nintendo Switch. Το Super Mario 3D All-Stars περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής στο παιχνίδι για την αναπαραγωγή της μουσικής και των τραγουδιών και από τα τρία παιχνίδια. Οι παίκτες μπορούν επίσης να ακούσουν μουσική στα συστήματα Nintendo Switch όταν η οθόνη είναι σβηστή. Η συλλογή κυκλοφορεί αποκλειστικά για την οικογένεια των συστημάτων Nintendo Switch στις 18 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη έως τις 31 Μαρτίου 2021 περίπου.
 • Mario Kart Live: Home Circuit : Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τα Velan Studios, το Mario Kart Live: Home Circuit φέρνει τη διασκέδαση της σειράς Mario Kart στον πραγματικό κόσμο χρησιμοποιώντας ένα σύστημα Nintendo Switch ή Nintendo Switch Lite και ένα πραγματικό τηλεκατευθυνόμενο καρτ. Το εν λόγω Kart ανταποκρίνεται στο παιχνίδι και στον πραγματικό κόσμο, σταματά όταν χτυπάτε με ένα αντικείμενο και μπορεί να επηρεαστεί με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τον αγώνα. Το Mario Kart Live: Home Circuit, το οποίο διατίθεται σε σετ Mario Set ή Luigi, κυκλοφορεί στις 16 Οκτωβρίου σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 99,99 $.
 • Game & Watch: Super Mario Bros .: Αυτή η νέα συλλεκτική συσκευή είναι εμπνευσμένη από τα αρχικά συστήματα Game & Watch που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1980. Η αρχική φορητή συσκευή περιλάμβανε ένα παιχνίδι και θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ρολόι για να την ώρα. Η αρχική σειρά Game & Watch πούλησε περισσότερα από 43 εκατομμύρια παγκοσμίως. Το Game & Watch: Super Mario Bros διαθέτει επίσης ένα μοντέρνο Control Pad. Εκτός από το να παίζετε κλασικά παιχνίδια Super Mario Bros. , Super Mario Bros .: The Lost Levels (κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία ως Super Mario Bros. 2 ) και μια ειδική έκδοση του Ball με ένα makeover Mario, η κονσόλα λειτουργεί επίσης ως ρολόι!Το Game & Watch: Super Mario Bros. κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 49,99 $.
 • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury : Το χάος πολλών παικτών έρχεται στο Nintendo Switch! Αυτό το βελτιωμένο Super Mario 3D World, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά για το σύστημα Wii U, διαθέτει co-op gameplay τόσο online όσο και τοπικά σε μια ποικιλία δημιουργικών επιπέδων. Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα πράγματα που προσφέρει αυτό το παιχνίδι θα αποκαλυφθούν αργότερα.Το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury κυκλοφορεί για το Nintendo Switch στις 12 Φεβρουαρίου 2021. Νέες φιγούρες amiibo Cat Mario και Cat Peach θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με το παιχνίδι.
 • Super Mario Bros. 35 : Καλώς ήλθατε στο Super Mario Bros.… με 35 παίκτες! Σε αυτό το ανταγωνιστικό διαδικτυακό παιχνίδι μάχης, 35 παίκτες θα αγωνιστούν ώστε να μείνει μόνο ένας! Οι εχθροί που νικήθηκαν θα σταλούν σε πίστες άλλων παικτών, αλλά αυτό ισχύει αντίστροφα! Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο έως τις 31 Μαρτίου 2021.
 • Super Mario All-Stars : Το κλασικό παιχνίδι του Super NES που περιλαμβάνει αναβαθμισμένες εκδόσεις των Super Mario Bros.,Super Mario Bros .: The Lost Levels,Super Mario Bros. 2 και Super Mario Bros. 3 με βελτιωμένα γραφικά 16 bit έρχεται στο Nintendo Switch Online… αργότερα σήμερα!
 • Προϊόντα Super Mario : Εκτός από τις εκδηλώσεις, πολλά διαφορετικά προϊόντα με θέμα το Super Mario θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων φέτος.
  • Τα παπούτσια μπάσκετ PUMA RS-Dreamer Super Mario 64
  • Το Monopoly Super Mario Celebration από την Hasbro
  • Τα σετ Jenga Super Mario από την Hasbro .
  • Η φιγούρα It-a-Me, Mario της JAKKS Pacific.

Αφήστε μια απάντηση