Ειδήσεις

Η Microsoft θα μοιραστεί το “οραμα της για το μέλλον του Xbox” την επόμενη εβδομάδα

Η Microsoft θα μοιραστεί το “οραμα της για το μέλλον του Xbox” την επόμενη εβδομάδα
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Πρόσφατα υπήρξαν φήμες σχετικά με τη Microsoft που ενδεχομένως θα έφερνε επιλεγμένα παιχνίδια σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες και το περασμένο Σαββατοκύριακο κλιμακώθηκαν, με μέσα ενημέρωσης παιχνιδιών και σημαντικές προσωπικότητες να ισχυρίζονται ότι το Xbox θα μπορούσε ενδεχομένως να προχωρήσει σε ένα νέο μοντέλο multiplattform.

Πλέον ο Phil Spencer, Διευθύνων Σύμβουλος Gaming της Microsoft, εξέδωσε δήλωση (μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) και αντί να διαψεύσει οτιδήποτε, ανέφερε πως θα υπάρξει μια “επιχειρηματική ενημέρωση” την επόμενη εβδομάδα, όπου η Microsoft θα μοιραστεί το “όραμά της για το μέλλον του Xbox”.

Σας ακούμε. Σχεδιάζουμε μια εκδήλωση επιχειρηματικής ενημέρωσης για την επόμενη εβδομάδα, όπου ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το όραμά μας για το μέλλον του Xbox. Μείνετε συντονισμένοι.

Phil Spencer

Πολλές από τις αποκλειστικότητες του Xbox που σχετίζονται με αυτές τις φήμες (Starfield, Indiana Jones και ακόμη και Gears of War) έχουν επικεντρωθεί στο PlayStation μέχρι στιγμής, αλλά φημολογείται ότι επιλεγμένα παιχνίδια θα έρθουν ενδεχομένως και στις πλατφόρμες της Nintendo. Ένα από αυτά, συγκεκριμένα, είναι ο τίτλος Hi-Fi RUSH της Tango Gameworks.

Για άλλη μια φορά, το Xbox δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα, και το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά αυτή τη στιγμή είναι ότι θα υπάρξει αυτή η “επιχειρηματική ενημέρωση” την επόμενη εβδομάδα. Λάβετε υπόψη σας ότι πολλοί παράγοντες της βιομηχανίας που καλύπτουν το Xbox φαίνεται να είναι σίγουροι ότι κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί.

Το Xbox έχει αναφέρει στο παρελθόν πώς θέλει να κάνει το gaming προσιτό στις μάζες. Έχει επίσης επαναλάβει πολλές φορές πώς θα συνεχίσει να υποστηρίζει άλλες πλατφόρμες μετά την εξαγορά της Activision Blizzard. Στις αρχές του περασμένου έτους, δεσμεύτηκε σε μια 10ετή συμφωνία για να φέρει τη σειρά Call of Duty της Activision στις πλατφόρμες της Nintendo.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση