Ειδήσεις

Η EA λέει ότι δεν μπορεί να “αναγνωρίσει” το Switch 2, αλλά δηλώνει πως “οι νέες πλατφόρμες είναι καλές για εμάς”

Η EA λέει ότι δεν μπορεί να “αναγνωρίσει” το Switch 2, αλλά δηλώνει πως “οι νέες πλατφόρμες είναι καλές για εμάς”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Αναμενόμενα η EA ρωτήθηκε για το Nintendo Switch 2, ενόψει της ευρέως αναμενόμενης κυκλοφορίας της μη ανακοινωθείσας κονσόλας αργότερα αυτή τη χρονιά.

Ερωτηθείς για το πώς η άφιξη του Switch 2 θα επηρεάσει την EA, ο CEO της εταιρείας Andrew Wilson δήλωσε ότι “δεν μπορεί να σχολιάσει απολύτως τίποτα που δεν έχει ανακοινωθεί ή να το αναγνωρίσει με οποιονδήποτε τρόπο“, πριν συνεχίσει και δηλώσει ότι η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη με τις “νέες πλατφόρμες” γενικά.

“Αυτό που θα έλεγα”, είπε ο Wilson στους επενδυτές, “στο βαθμό που οι πλατφόρμες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών έχουν βγει και προσφέρουν βελτιωμένη CPU, GPU, μνήμη, διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ανάλυση οθόνης… όπου είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μεγαλύτερη εμβύθιση για τους παίκτες μας, ιδιαίτερα γύρω από τα μεγαλύτερα franchises μας όπως το FC, το Madden, το Battlefield, το Apex, καθώς αυτό ήταν συνήθως πολύ καλό για εμάς.”

“Η ικανότητα των παικτών μας να βιώνουν πραγματικά τα παιχνίδια μας στο υψηλότερο επίπεδο έχει συνήθως λειτουργήσει πολύ καλά για εμάς”, συνέχισε ο Wilson .

“Και έτσι, χωρίς να σχολιάσω τίποτα γύρω από τη Nintendo ή το Switch, θα έλεγα απλώς ότι οι νέες πλατφόρμες είναι καλές για εμάς, όπου οι νέες πλατφόρμες προσφέρουν βελτιωμένη CPU, GPU, μνήμη, διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ανάλυση οθόνης που συνήθως είναι ένα πλεονέκτημα για το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών μας και την κοινότητα που τα παίζει”.

Το hardware του σημερινού Switch υστερεί πλέον σημαντικά σε σχέση με άλλες κονσόλες – κάτι που έχει οδηγήσει στο να λαμβάνει το Switch “περικομμένες “πετσοκομμένες” μεταφορές των αθλητικών παιχνιδιών της EA, με λιγότερα χαρακτηριστικά από ό,τι αλλού.

Η Nintendo δεν έχει δηλώσει ακόμη τίποτα επίσημο για το Switch 2, εκτός από το να διαψεύσει κάποια από τα δημοσιεύματα που παρακολουθούσαν την πορεία του επερχόμενου hardware προς κυκλοφορία.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση