Ειδήσεις

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic για να δημιουργήσει ένα νέο σύμπαν συνδεδεμένο με το Fortnite

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Disney ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τον προγραμματιστή και εκδότη Epic για τη δημιουργία ενός “σύμπαντος παιχνιδιών και ψυχαγωγίας” που θα συνδέεται με τον δημοφιλή δωρεάν τίτλο Fortnite. Στο πλαίσιο αυτό, η Disney επενδύει επίσης 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια για να αποκτήσει μετοχικό μερίδιο στην Epic Games.

Αυτό το νέο σύμπαν παιχνιδιών και το “πολυετές έργο” (που βασίζεται στην Unreal Engine) θα προσφέρει μια “πληθώρα ευκαιριών” για τους οπαδούς να παίξουν, να παρακολουθήσουν, να ψωνίσουν και να ασχοληθούν με περιεχόμενο, χαρακτήρες και ιστορίες από τη Disney, την Pixar, τη Marvel, το Star Wars, το Avatar” και άλλες IP.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Robert A. Iger, έκανε λόγο για τη “μεγαλύτερη είσοδο της Disney στον κόσμο των παιχνιδιών“, αναφέροντας ότι προσφέρει “σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης“. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Epic Tim Sweeney πιστεύει ότι αυτό το “ανοιχτό και διαλειτουργικό οικοσύστημα” θα ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των κοινοτήτων Disney και Fortnite.

Το Fortnite έχει στο παρελθόν παρουσιάσει πολλές ενημερώσεις περιεχομένου με θέμα τη Disney, βασισμένες στις σειρές Marvel και Star Wars.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση