Ειδήσεις

Η ανάπτυξη του Klonoa Phantasy Reverie Series ξεκίνησε από το Switch

Η ανάπτυξη του Klonoa Phantasy Reverie Series ξεκίνησε από το Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Klonoa Phantasy Reverie Series είναι διαθέσιμο σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Nintendo Switch, εδώ και πάνω από μισό χρόνο. Τούτου λεχθέντος, ο παραγωγός του Klonoa Phantasy Reverie Series, Ryo Ishida, έχει περάσει τη χρονιά μέχρι στιγμής μιλώντας για το παιχνίδι σε διάφορες συνεντεύξεις.

Για παράδειγμα, ο Ishida έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο τελευταίο τεύχος του Lost In Cult. Σε αυτήν, ο Ishida αποκάλυψε ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε για το Nintendo Switch. Ο Ishida είπε επίσης ότι “περίπου την εποχή που ολοκληρώσαμε την έκδοση για το Switch, μας παρουσιάστηκε η ευκαιρία να το βάλουμε στο Nintendo Direct και, κατά συνέπεια, [να αποκαλύψουμε την ύπαρξη της συλλογής] σε ένα παγκόσμιο κοινό“.

Ο Ishida δήλωσε ότι ήταν ευγνώμονες για την ευκαιρία που τους δόθηκε. Και αυτό γιατί τα Nintendo Directs, σύμφωνα με τον Ishida, είναι “ένα εξαιρετικό μέσο για τη διάδοση πληροφοριών και την ευαισθητοποίηση των οπαδών των παιχνιδιών, επειδή εκεί [αναμένονται] ενεργά οι ανακοινώσεις παιχνιδιών“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση