Ειδήσεις

Digital Foundry : Το GTA 6 στο ‘Switch 2’ θα είναι “πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί”

Digital Foundry : Το GTA 6 στο ‘Switch 2’ θα είναι “πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί”
Braveheart1980
Βρείτε με σε
Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Σε ένα πρόσφατο βίντεο ερωτήσεων και απαντήσεων από τo Digital Foundry που επικεντρώθηκε στο πρόσφατα ανακοινωμένο Grand Theft Auto 6, η ομάδα ήταν ομόφωνη στη γνώμη της ότι το παιχνίδι πιθανότατα δεν θα έρθει στο επόμενο μεγάλο hardware της Nintendo.

Αν και είναι αλήθεια ότι οι επίσημες προδιαγραφές για το “Switch 2” δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, το Digital Foundry έχει παρουσιάσει στο παρελθόν μια ολοκληρωμένη κατάδυση στο πώς θα αποδίδει υποθετικά η κονσόλα με βάση πολλαπλές φήμες για τα τσιπ της Nvidia.

Όταν ρωτήθηκε αν το GTA 6 θα μπορεί να τρέξει στην επερχόμενη κονσόλα, ο Richard Leadbetter ξεκίνησε τα πράγματα δηλώνοντας ότι θα ήταν “πολύ, πολύ δύσκολο να γίνει“, πριν διευκρινίσει ότι “ακόμα και στο Switch 1, η Rockstar ήταν πολύ επιλεκτική όσον αφορά τα παιχνίδια που μετέφερε σε αυτό“.

Στη συνέχεια, ο Oliver Mackenzie ανέπτυξε τα συναισθήματα του Richard, δηλώνοντας ότι το GTA 6 έχει “ένα μοντέλο φωτισμού που μπορεί να μην έχει μια καλή εναλλακτική λύση χωρίς RT, και το Switch [2] δεν θα είναι αρκετά ισχυρό για να τρέξει όλο αυτό το raytracing“. Συνεχίζει λέγοντας ότι το επίπεδο προσομοίωσης στο GTA 6 είναι “το κάτι άλλο” και δεν πιστεύει ότι το Switch 2 θα είναι σε θέση να χειριστεί την τεχνολογία που παρουσιάζεται.

Φαίνεται λοιπόν ότι παρόλο που το Switch 2 θεωρείται ότι είναι ένα “σωστό άλμα” από την τρέχουσα κονσόλα της Nintendo, ίσως να μην είναι αρκετό για να τρέξει την τελευταία ναυαρχίδα της Rockstar. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από τη Nintendo για το τι ακριβώς θα μπορεί να κάνει η νέα κονσόλα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση