Ειδήσεις

Διαρροή λεπτομερειών για το Nintendo Switch Online: Playtest Program

Διαρροή λεπτομερειών για το Nintendo Switch Online: Playtest Program
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο επίσημος ιστότοπος για το Nintendo Switch Online: Playtest Program ενημερώθηκε , αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με το όλο θέμα. Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το τι σχεδιάζει η Nintendo. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες θεωρίες, όπως η υποστήριξη του GameCube στο Switch Online, μια πιθανή επιστροφή του Miiverse και πολλά άλλα. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι η Nintendo δοκιμάζει ένα νέο είδος παιχνιδιού.

Με βάση τις επίσημες εικόνες που μοιράστηκε ο χρήστης X Ethan_ThisGuy, “ο στόχος είναι να συνεργαστείτε με άλλους για να “αναπτύξετε” πλήρως έναν τεράστιο, εκτεταμένο πλανήτη χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα και τους πλαισιωμένους πόρους”. Νέα εδάφη, εχθροί και πόροι θα εμφανίζονται ενώ οι παίκτες προχωρούν στον πλανήτη. Ένα βασικό μέρος της εμπειρίας είναι τα Beacons, τα οποία “εκπέμπουν ένα θεραπευτικό φως που καθαρίζει και αναπτύσσει τη γη”.

Η περιγραφή επισημαίνει πως οι παίκτες “επαναλαμβάνουν τη διαδικασία μέχρι το τρέχον πλανητικό τους μπλοκ να θεωρηθεί πλήρως ανεπτυγμένο.” Μια άλλη πτυχή του παιχνιδιού που αναφέρεται είναι το Dev Core, το οποίο είναι σαν ένα κοινωνικό κέντρο. Εδώ οι παίκτες μπορούν να συγκεντρώνονται με άλλους, ενώ παράλληλα ανεβάζουν τους χαρακτήρες τους, παίρνουν αντικείμενα και πολλά άλλα. Παρακάτω είναι μερικές εικόνες που έχουν έρθει στην επιφάνεια, με την ευγενική χορηγία του Ethan_ThisGuy:

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση