Ειδήσεις

Το Crazy Taxi Reboot της Sega περιγράφεται ως ένα ‘Massively Multiplayer Driving Game’

Το Crazy Taxi Reboot της Sega περιγράφεται ως ένα ‘Massively Multiplayer Driving Game’
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μπορεί η επερχόμενη επανεκκίνηση του Crazy Taxi από τη Sega να απέχει ακόμα πολύ, αλλά χάρη σε ένα βίντεο και σε μια σειρά από αγγελίες εργασίας, έχουμε τώρα μια λίγο πιο σταθερή εικόνα για το τι θα μας επιφυλάσσει το παιχνίδι.

Όπως εντοπίστηκε από το VGC, η SEGA περιγράφει την επανεκκίνηση ως ένα “παιχνίδι οδήγησης για πολλούς παίκτες” στις online αγγελίες εργασίας, με το πρόσφατα αναρτημένο βίντεο πρόσληψης να επεκτείνεται σε αυτό, δηλώνοντας ότι η ανάπτυξη επικεντρώνεται επί του παρόντος στην προσαρμογή του κλασικού παιχνιδιού Crazy Taxi σε έναν online κόσμο με πολλούς παίκτες.

Επιπλέον, ο κόσμος του παιχνιδιού υποτίθεται ότι είναι μια ρεαλιστική πόλη βασισμένη στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών (π.χ. Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες κ.λπ.), με τον χάρτη να περιγράφεται ως “θεματικό πάρκο“.

Η Sega ανακοίνωσε ότι αναβιώνει το Crazy Taxi κατά τη διάρκεια των The Game Awards το 2023, παρουσιάζοντας ένα τρέιλερ που περιείχε παιχνίδια όπως τα Shinobi, Streets of Rage, Jet Set Radio και Golden Axe. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει το παιχνίδι, αλλά δεδομένου ότι πιθανότατα είναι ακόμα τουλάχιστον ένα χρόνο μακριά σε αυτό το σημείο, θα περιμέναμε μάλλον να εμφανιστεί στον επερχόμενο διάδοχο του Switch της Nintendo.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση