Ειδήσεις

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Nintendo δείχνει μια εφαρμογή … ύπνου με θέμα τον Mario!

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Nintendo δείχνει μια εφαρμογή … ύπνου με θέμα τον Mario!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Nintendo λάνσαρε το Pokémon Sleep, μια εφαρμογή για κινητά που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να κάνει παιχνίδι τις συνήθειες του ύπνου σας. Ενώ αυτή η εφαρμογή συνεχίζει να λαμβάνει ενημερώσεις, φαίνεται ότι η Nintendo μπορεί κάποια στιγμή να σκεφτόταν μια διαφορετική έκδοση με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Mario.

Η ανακάλυψη μιας πατέντας που κατέθεσε η Nintendo για κάποιο είδος εφαρμογής ύπνου με θέμα τον Mario προέρχεται από τον χρήστη NefariousnessFit9350 στο Reddit. Σύμφωνα με το έγγραφο της πατέντας, το σχέδιο θα χρησιμοποιείται για τον “υπολογισμό πληροφοριών υγείας που αφορούν τον ύπνο ή/και την κόπωση του χρήστη”. Περιλαμβάνονται πολυάριθμες εννοιολογικές απεικονίσεις, οι οποίες δείχνουν τον Mario να ξυπνάει στο κρεβάτι του, μαζί με ένα σύντομο μήνυμα που συνοψίζει τον ύπνο του χρήστη από την προηγούμενη νύχτα. Συνολικά, μοιάζει με μια πολύ παρόμοια ιδέα με το Pokémon Sleep, αλλά φυσικά με τους χαρακτήρες του Mario στο επίκεντρο.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει επίσης ένα είδος λειτουργίας “παιχνιδιού περιπέτειας”. Φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Mario θα πηγαίνει σε κάποιου είδους αποστολές, κερδίζοντας νομίσματα για τον χρήστη. Είναι πιθανό η πρόοδός του να καθορίζεται από τις συνήθειες του ύπνου του χρήστη, αλλά οι λεπτομέρειες είναι εξαιρετικά ασαφείς για το πώς ακριβώς θα μπορούσε να λειτουργήσει όλο αυτό.

Παρόλο που πρόκειται για μια νόμιμη πατέντα που κατέθεσε η Nintendo, αυτό δεν σημαίνει ότι θα προκύψει κάτι από αυτήν. Είναι πιθανό ότι η Nintendo σκεφτόταν να θέσει το Pokémon Sleep γύρω από τον Mario ή ότι σχεδίαζε μια συνέχεια με διαφορετικούς χαρακτήρες. Είναι επίσης πιθανό να κατοχύρωσαν την ιδέα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μόνο και μόνο για να διασφαλίσουν ότι κανείς άλλος δεν θα τους την έπαιρνε και ότι δεν είχαν ποτέ καμία πρόθεση να κυκλοφορήσουν κάτι τέτοιο.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση