Ειδήσεις

Η SEGA λέει ότι η γρήγορη επιτυχία του Sonic Frontiers άνοιξε το δρόμο για μεγαλύτερα updates

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η τελευταία ενημέρωση για τις πωλήσεις του Sonic Frontiers έγινε τον Μάιο του τρέχοντος έτους, όπου αποκαλύφθηκε ότι το παιχνίδι είχε διακινήσει 3,5 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το παιχνίδι είναι κοντά στα 4 εκατομμύρια τώρα, αν όχι πάνω από αυτό. Αυτές οι μεγάλες πωλήσεις ήταν που έπεισαν τη SEGA να προχωρήσει σε αναβαθμίσεις περιεχομένου για τον τίτλο.

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Famitsu, ο director του Sonic Frontiers Morio Kishimoto και ο παραγωγός Sachiko Kawamura μίλησαν για τις πρώτες 4 εβδομάδες κυκλοφορίας του Sonic Frontiers, όταν δηλαδή το παιχνίδι έφτασε τα 2,5 εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτό αποτέλεσε ρεκόρ για τη σειρά Sonic και εξέπληξε πολλούς σε όλη τη SEGA.

Αυτό το κύμα υποστήριξης από τους οπαδούς του Sonic σε όλο τον κόσμο ήταν αυτό που έπεισε τη SEGA να ξεκινήσει να εργάζεται για μεγαλύτερες ενημερώσεις για το Sonic Frontiers. Το αρχικό σχέδιο ήταν να γίνουν εποχιακές ενημερώσεις στην πορεία, αλλά μια τέτοια έκρηξη στις πωλήσεις κατά την κυκλοφορία οδήγησε τη SEGA και τη Sonic Team να ξεκινήσουν τις εργασίες για πιο ουσιαστικό περιεχόμενο για τους παίκτες.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση