Ειδήσεις

Η Ubisoft, εκδότης του Assassin’s Creed, καταργεί 124 θέσεις εργασίας

Η Ubisoft, εκδότης του Assassin’s Creed, καταργεί 124 θέσεις εργασίας
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Ubisoft είναι η τελευταία εταιρεία που απολύει υπαλλήλους, με το στούντιο του Μόντρεαλ του γαλλικού εκδότη να έχει πληγεί, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερο, κόβοντας 98 θέσεις εργασίας. Συνολικά, όμως, η Ubisoft καταργεί 124 θέσεις εργασίας στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

Ορισμένες από τις θέσεις που επηρεάζονται περιλαμβάνουν θέσεις διοίκησης και πληροφορικής, μαζί με τις ομάδες IT και SFX της Ubisoft. Αυτό γίνεται για να εξορθολογιστούν οι λειτουργίες και να ενισχυθεί η συνολική συλλογική αποτελεσματικότητα της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες παραγωγής δεν θα επηρεαστούν από αυτή την αναδιάρθρωση:

Αυτές οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται ελαφρά τη καρδία και παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στους συναδέλφους μας που θα αποχωρήσουν από τη Ubisoft κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης. Θέλουμε επίσης να μοιραστούμε την απόλυτη ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό μας για τις πολλές συνεισφορές τους στην εταιρεία. Αυτή η αναδιάρθρωση δεν επηρεάζει τις ομάδες παραγωγής μας”.

Εκτός από το Assassin’s Creed, το στούντιο Ubisoft Montreal που εδρεύει στον Καναδά έχει εργαστεί στο παρελθόν σε σειρές όπως το Far Cry, και είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ubisoft που είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο στον κόσμο. Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν απολύσεις στη Ubisoft φέτος, ενώ είχε επίσης να αντιμετωπίσει κάποιες καθυστερήσεις και ακυρώσεις ορισμένων project.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση