Ειδήσεις

[Φήμη]: Ο Γάλλος voice actor του Bowser στο The Super Mario Bros. Movie ισχυρίζεται ότι ετοιμάζεται τριλογία!

[Φήμη]: Ο Γάλλος voice actor του Bowser στο The Super Mario Bros. Movie ισχυρίζεται ότι ετοιμάζεται τριλογία!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Αν είδατε την ταινία “The Super Mario Bros. Movie” και μείνατε μέχρι τους τίτλους τέλους, ξέρετε ότι υπάρχει ένα πολύ ξεκάθαρο tease για μια άλλη ταινία στη συνέχεια. Πλέον φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξουν τουλάχιστον δύο ακόμα ταινίες.

Ο Jérémie Covillault είναι ο ηθοποιός που υποδύεται τον Bowser στη γαλλική έκδοση του The Super Mario Bros. Movie και έδωσε μια σύντομη συνέντευξη σε βίντεο σχετικά με πολλά στοιχεία της ταινίας. Συγκεκριμένα, στο σημείο 4:40, ο Covillault κάνει μια γρήγορη αναφορά στο ότι οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν ότι οι ταινίες Mario θα μετατραπούν σε τριλογία, κάτι που ακούμε για πρώτη φορά πουθενά.

Είναι σίγουρα ασαφές από πού πήρε την πληροφορία ο Covillault, αλλά δεδομένου ότι είναι voice actor στην πρώτη ταινία, θα περίμενε κανείς ότι θα είχε τουλάχιστον κάποια εικόνα για το πού πάνε τα πράγματα. Η Nintendo και η Universal δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει οποιαδήποτε σχέδια για τη συνέχεια του The Super Mario Bros. Movie.

Παρόλο που οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από νόμιμη και αξιόπιστη πηγή, μην τις θεωρήσετε ως 100% επιβεβαιωμένες. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο ηθοποιός να έχει κάνει λάθος στις πληροφορίες του ή να έχει μιλήσει λάθος με κάποιο τρόπο. Προς το παρόν θα το θεωρήσουμε αληθοφανές, αλλά περιμένουμε μια επίσημη επιβεβαίωση από τη Nintendo/Universal για το θέμα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση