- Τέλος για το PokéNational μετά από copyright strikes της Nintendo! - 29 Απριλίου 2026
- Whirlight: No Time To Trip έρχεται στο Nintendo Switch - 29 Απριλίου 2026
- Final Fantasy 7 Rebirth: Έρχεται τον Ιούνιο στο Switch - 29 Απριλίου 2026
Η Dragami Games ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Lollipop Chainsaw RePOP – Nintendo Switch 2 Edition, το οποίο αναμένεται να φτάσει στα ράφια κάποια στιγμή τον Νοέμβριο του 2025.
Όσοι κατέχουν ήδη το παιχνίδι στο Nintendo Switch θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση μέσω ενός Upgrade Pass. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν αυτή η αναβάθμιση θα είναι δωρεάν ή θα απαιτεί επιπλέον κόστος από τους παίκτες.
Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τη συνέχιση της υποστήριξης του δημοφιλούς τίτλου στην επερχόμενη κονσόλα της Nintendo, προσφέροντας στους φανς του franchise μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού στο νέο hardware. Η Dragami Games φαίνεται να επενδύει στη μακροπρόθεσμη παρουσία του Lollipop Chainsaw RePOP, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες θα μπορέσουν να απολαύσουν τον τίτλο και στην επόμενη γενιά κονσολών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρονική στιγμή της κυκλοφορίας, με στόχο τον Νοέμβριο του 2025, υποδηλώνει μια στρατηγική προσέγγιση που στοχεύει στην εκμετάλλευση της αναμενόμενης δημοτικότητας του νέου Switch.

