Η Funbox Media ανακοίνωσε ότι το συγκινητικό visual novel Please Be Happy θα κυκλοφορήσει σε φυσική έκδοση για το Nintendo Switch τους επόμενους μήνες.
Από το Studio Élan, αναμένουμε μια απαλή, συναισθηματικά φορτισμένη αφήγηση που εξερευνά τη διαδικασία της εμπιστοσύνης, την αναζήτηση του ανήκειν και την ανακάλυψη της ευτυχίας σε απρόσμενα μέρη.
Η ιστορία του τίτλου μάς παρουσιάζει την Miho, μια αλεπού που γεννήθηκε στα δάση της Κορέας και φέρει μέσα της την ανάμνηση ενός ταξιδιώτη που της έδειξε καλοσύνη και μίλησε για το σπίτι. Πλέον περισσότερο άνθρωπος παρά αλεπού, η Miho έχει αφιερώσει μακρά, πολύ μακρά χρόνια αναζητώντας το πρόσωπο αυτό. Φτάνει με αερόπλοιο στο Wellington, ένα από τα πολύτιμα κοσμήματα του πλωτού νησιού της Νέας Ζηλανδίας.
Παρά τα χρόνια που πέρασε παρατηρώντας τους ανθρώπους, έχει ακόμα πολλά να μάθει για τον πολιτισμό και την κοινωνία τους. Μέχρι στιγμής βιοπορίζεται ως κλέφτρα, καθώς οι οξυμένες αισθήσεις της επιτρέπουν να εκμεταλλεύεται εύκολα τους ανθρώπους. Παράλληλα, έχει δει και τα χειρότερα που μπορεί να προσφέρει η ανθρωπότητα.
Μόνο αφού γνωρίσει τη Juliet, ιδιοκτήτρια μιας μικρής βιβλιοθήκης, και την Aspen, μια φιλόδοξη μυθιστοριογράφο, η Miho αρχίζει να κατανοεί τι σημαίνει καλοσύνη και ότι υπάρχουν περισσότερα από τα κακά όταν πρόκειται για τους ανθρώπους.
Ο εκδότης περιέγραψε τα βασικά χαρακτηριστικά του τίτλου, τα οποία περιλαμβάνουν πάνω από 220.000 λέξεις, σχεδιασμό χαρακτήρων και CGs από τον Kobuta με πρόσθετη τέχνη από τον Adirosa, καθώς και 2 διαφορετικές πορείες με 2 ευτυχισμένες καταλήξεις σε κάθε μία.
Το Please Be Happy διατίθεται ήδη ψηφιακά στο Nintendo eShop για το Nintendo Switch παγκοσμίως. Η φυσική έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου 2026.

