Άρθρα Διαγωνισμοί Ειδήσεις

[Update] Διαγωνισμός 10 χρόνια ninty.gr! – Δείτε τους νικητές!

[Update] Διαγωνισμός 10 χρόνια ninty.gr! – Δείτε τους νικητές!
RooF
Ακολούθησε
Latest posts by RooF (see all)

Πως περνάει έτσι ο καιρός ε; Σαν σήμερα πριν από 10 ολόκληρα χρόνια το ninty.gr απλά… συνέβει! Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και πλέον μπορείτε αμέσως μετά να απολαύσετε το βίντεο με τους νικητές!

Δείτε το βίντεο της κλήρωσης λοιπόν και δείτε αν είστε μέσα στους μεγάλους νικητές!

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/sArUE5CVjy8″ width=”280″ controls=”no” autoplay=”yes” loop=”yes” rel=”no” theme=”light”]

Μετά την ατυχία του nparadise η πολύτιμη τεχνογνωσία που αποκόμισαν οι τότε διαχειριστές (andys12 και Poromenos) και mods (Braveheart1980 κ.ά.) οδήγησαν σε αυτό που υπάρχει σήμερα, με αλλαγές καλές και κακές, με τα πάνω του και τα κάτω του, με τσακωμούς, εντάσεις αλλά και επικά meeting και συζητήσεις που σε λίγες γωνίες του ελληνόφωνου internet μπορείς να βρεις, ειδικά αφού μιλάμε για μια κοινότητα με μηδενικό budget αφιερωμένη σε έναν και μόνο σκοπό, την αλληλοβοήθεια και την ενημέρωση των φίλων της Nintendo.

Για να το γιορτάσουμε κάνουμε έναν μικρο διαγωνισμό με ορισμένα συλλεκτικά πραγματάκια που μας έδωσε η Cd Media, την οποία ευχαριστούμε για την υποστήριξη της σε κάθε επίπεδο.

Κληρώνουμε 5 σετ, ένα για κάθε νικητή, τα οποία αποτελούνται από ένα tshirt Switch *, ένα μπρελόκ Switch, ένα τετράδιο Switch και ένα στύλο. Τα μεταφορικά αυτή τη φορά θα επιβαρύνουν τον νικητή, φυσικά όσοι μένουν Αθήνα μπορούν να τα παραλάβουν χέρι με χέρι.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός, αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο και την πρωταπριλιά σα να είναι φάρσα θα ανακοινώσουμε τους νικητές.

Μη ξεχάσετε να μοιράσετε στα social media το άρθρο, όχι επειδή πρέπει αλλά επειδή θέλετε. <3

Να τα εκατοστίσουμε!

 

εγέθη L και XL, γράψτε στο σχόλιο το νούμερο, δε μπορούμε να εγγυηθούμε πως όλοι θα πάρουν το νούμερο που θέλουν.

Αφήστε μια απάντηση