- Ο Majima Έρχεται να Τα Αναποδογυρίσει Όλα στο Sonic Racing: CrossWorlds και Κανείς Δεν το Περίμενε! - 3 Απριλίου 2026
- Η Ingrid Επιστρέφει στο Street Fighter 6 – Αναμένεται τον Απρίλιο του 2026 - 3 Απριλίου 2026
- Ο Snoopy Επιστρέφει και Αυτή τη Φορά Θα Λύσει το Μεγαλύτερο Μυστήριο που Έχεις Δει Ποτέ στο Nintendo Switch 2 - 3 Απριλίου 2026
Η Capcom επιβεβαίωσε ότι η Ingrid θα επιστρέψει στο Street Fighter 6 ως πληρωμένος DLC χαρακτήρας , με την κυκλοφορία του να αναμένεται προς το τέλος της άνοιξης του 2026 .
Η Ingrid έκανε το ντεμπούτο της στην κυκλοφορία Capcom Fighting Evolution του 2004/05, η οποία συμπεριλήφθηκε επίσης στην πρόσφατη συλλογή Capcom Fighting Collection 2 . Η ίδια χαρακτήρας εντάχθηκε επίσης στο Street Fighter Alpha 3 UPPER μέσω ενημέρωσης τίτλου τον περασμένο Αύγουστο.
Ακολουθεί η περιγραφή για την Ingrid, και μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη ματιά στην παρουσία της στο Street Fighter 6 στο παρακάτω trailer:
«Η μοίρα σου σύντομα θα συνδεθεί μαζί της. Η Ingrid, ο τελευταίος χαρακτήρας που εντάσσεται στο roster του Street Fighter 6 Year 3 , κάνει επιτέλους το ντεμπούτο της προς το τέλος της άνοιξης του 2026! Είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε μια πρώτη ματιά που αναδεικνύει την μυστηριώδη, αλλά και γοητευτική της παρουσία. Τι είναι αυτός ο τόπος; Τι ακριβώς είναι ένα Monoid; Και ποιος είναι πραγματικά…; Παραμείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες που έρχονται σύντομα! Αντίο για τώρα!»
Όπως σημειώνει η Capcom, περισσότερες λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα θα ανακοινωθούν σύντομα . Αυτό θα περιλαμβάνει και πραγματικό gameplay υλικό του χαρακτήρα.

