Ειδήσεις

Μια πρώτη ματιά στο ‘Sonic X Shadow Generations X Chao’ Manga που μόλις ανακοινώθηκε

Μια πρώτη ματιά στο ‘Sonic X Shadow Generations X Chao’ Manga που μόλις ανακοινώθηκε
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η SEGA ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο manga στις 18 Οκτωβρίου, το οποίο θα καταγράφει το ιδιαίτερο ταξίδι των Sonic Chao και Shadow Chao. Ο επίσημος τίτλος του είναι Sonic X Shadow Generations X Chao και θα είναι γραμμένο από τον αγαπημένο των θαυμαστών Ian Flynn, με ατάκες από την Misa Shion και χρώματα από τον Min Ho Kim. Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει μοιραστεί πέρα από αυτό, αλλά έχουμε μια εικονογράφηση που συνοδεύει αυτή την ανακοίνωση:

“Ενώ ο Sonic και ο Shadow κάνουν το ταξίδι τους στο SONIC X SHADOW GENERATIONS… τι κάνουν οι Chao; Ακολουθήστε το Sonic Chao και το Shadow Chao σε ένα ξεχωριστό ταξίδι από τον @IanFlynnBKC ! Το manga SONIC X SHADOW GENERATIONS X CHAO κυκλοφορεί την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου!”

Όπως ίσως καταλάβατε, όλα αυτά είναι μέρος της προετοιμασίας για την κυκλοφορία του Sonic X Shadow Generations που θα φτάσει την επόμενη εβδομάδα στις 25 Οκτωβρίου 2024. Οι οπαδοί του Sonic είχαν επίσης πρόσφατα την ευκαιρία να απολαύσουν μια τριμερή σειρά σε στυλ anime με τίτλο “Dark Beginnings”. Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε δωρεάν την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση