Ειδήσεις

Αναλυτής προβλέπει ημερομηνία και τιμή κυκλοφορίας του Nintendo Switch 2

Αναλυτής προβλέπει ημερομηνία και τιμή κυκλοφορίας του Nintendo Switch 2
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι αξιόπιστες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο Nintendo Switch 2 παραμένουν ελάχιστες. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Η Nintendo είναι γνωστή για το ότι κρατάει τα μυστικά της πολύ καλά. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την ύπαρξη της κονσόλας, αλλά μέχρι εκεί.

Ωστόσο, ο αναλυτής της βιομηχανίας Hideki Yasuda έδωσε τις προβλέψεις του σχετικά με το Nintendo Switch 2. Οι πληροφορίες του καλύπτουν τον πιθανό χρόνο κυκλοφορίας, την τιμολόγηση και τις επιδόσεις.


Ο Hideki Yasuda μοιράζεται τις απόψεις του για το Nintendo Switch 2

Ο αναλυτής Hideki Yasuda μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Nintendo Switch 2. Πιστεύει ότι η κονσόλα θα φτάσει στο πρώτο εξάμηνο του 2025. Αυτό ταιριάζει με τις φήμες για πιθανή κυκλοφορία τον Απρίλιο.

Ο Yasuda προέβλεψε επίσης την τιμή του Nintendo Switch 2. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να κοστίζει έως και 499 δολάρια. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται χαμηλό, προειδοποιεί ότι θα μπορούσε να είναι ακριβό για τους Ιάπωνες καταναλωτές. Αυτό οφείλεται στο αδύναμο ιαπωνικό γεν και στο υψηλότερο κόστος ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Yasuda μοιράστηκε επίσης πληροφορίες σχετικά με την ισχύ του Switch 2. Υποστηρίζει ότι η κονσόλα μπορεί να είναι λιγότερο ισχυρή από το PS4 Pro. Στην καλύτερη περίπτωση, η φορητή παιχνιδομηχανή θα μπορούσε να φτάσει την απόδοση του PS4 Pro. Αλλά μπορεί και να υπολείπεται.


Μιλώντας για επιδόσεις, προηγούμενες αναφορές από αξιόπιστες πηγές υποστήριζαν ότι το Nintendo Switch 2 θα προσφέρει επιδόσεις συγκρίσιμες με το Steam Deck. Υπήρχαν όμως ανησυχίες σχετικά με το λογισμικό που θα περιόριζε τις επιδόσεις, κάτι που είναι λογικό. Οι κονσόλες τείνουν να έρχονται με πολλά χαρακτηριστικά κατά της πειρατείας. Αυτά μπορούν να συγκρατήσουν το υλικό.

Επιπλέον, η Nintendo συχνά δίνει προτεραιότητα στην καινοτομία έναντι της ισχύος. Ωστόσο, η πιθανή τιμή των 499 δολαρίων για μια κονσόλα λιγότερο ισχυρή από το PS4 Pro μπορεί να απογοητεύσει κάποιους.

Μια άλλη αναφορά από έναν γνώστη της βιομηχανίας πρότεινε ότι μπορεί να μην δούμε την κυκλοφορία του Switch 2 πριν από τον Μάρτιο του 2025. Έτσι, η πρόβλεψη του Yasuda ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο ευθυγραμμίζεται με αυτή την αναφορά.

Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η επερχόμενη φορητή κονσόλα λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει με σημαντικούς τίτλους ΑΑΑ. Αυτό θα ήταν μια ευχάριστη αλλαγή, επειδή το Nintendo Switch της πρώτης γενιάς είχε πολύ περιορισμένα παιχνίδια κατά την κυκλοφορία του.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση