Ειδήσεις

[Απίστευτο] 26.000.000 Nintendo Switch Online συνδρομητές !

[Απίστευτο] 26.000.000 Nintendo Switch Online συνδρομητές !
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Nintendo Shuntaro Furukawa, περισσότεροι από 200 εκατομμύρια λογαριασμοί Nintendo έχουν πλέον δημιουργηθεί παγκοσμίως. «Εργαστήκαμε για να επεκτείνουμε τα IP μας πέρα ​​από την “παραδοσιακή” πλατφόρμα βιντεοπαιχνιδιών για να προσεγγίσουμε καταναλωτές που δεν κατέχουν κανένα από τα συστήματα παιχνιδιών μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση των καταναλωτών που δημιουργούσαν έναν λογαριασμό Nintendo, χάρη ιδίως στην κυκλοφορία του Mario Kart Tour “, δήλωσε ο Furukawa.

Η Nintendo αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχουν πλέον περισσότεροι από 26 εκατομμύρια συνδρομητές στο Nintendo Switch Online , την πληρωμένη διαδικτυακή υπηρεσία της εταιρείας για το Switch – από 15 εκατομμύρια συνδρομητές τον Μάιο του τρέχοντος έτους. “Οι αριθμοί των μελών αυξήθηκαν παράλληλα με τις hardware πωλήσεις με σταθερό ρυθμό, με κορυφώματα που προκλήθηκαν από παιχνίδια με μεγάλη επιτυχία που υποστηρίζουν το διαδικτυακό παιχνίδι“, σημείωσε ο Furukawa.

Το πιο αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι το Animal Crossing: New Horizons, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και υπήρξε απροσδόκητη επιτυχία, πουλώντας περισσότερα από 22 εκατομμύρια αντίτυπα έως τον Ιούνιο.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση