Ειδήσεις

H Nintendo επιβεβαιώνει πως θα κυκλοφορήσουν φέτος τίτλοι της που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί!

H Nintendo επιβεβαιώνει πως θα κυκλοφορήσουν φέτος τίτλοι της που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το 2019 διαμορφώνεται ήδη ως ένα μυστηριώδες έτος για τη Nintendo. Υπάρχουν αρκετοί μεγάλοι τίτλοι που έχουν ήδη προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, αλλά υπάρχει ένα ξεχωριστό αίσθημα πως θα συμβεί και κάτι άλλο!

Εδώ και μήνες, οι οπαδοί περιμένουν ένα Nintendo Direct για τους τίτλους του 2019, αλλά δεν υπάρχει ακόμα τίποτα νεότερο. Θα έπρεπε να αρχίσουμε να υποθέτουμε ότι δεν θα υπάρξουν άλλα παιχνίδια από αυτά που έχουν ήδη αναφερθεί; ΌΧΙ, όπως επεσήμανε ο Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Nintendo, Shinya Takahashi σε μια πρόσφατη συνέντευξη Q + A :

Έχω ακούσει κάποιους ανθρώπους να λένε ότι έχουμε μια τάση να αναπτύσσουμε “αργά” τους τίτλους μας, αλλά σίγουρα αυτό δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση. Έχουμε τίτλους που βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα, μερικοί από τους οποίους θα κυκλοφορήσουν φέτος χωρίς κάποια καθυστέρηση

Shinya Takahashi

Ποια παιχνίδια ελπίζετε να αποκαλύψει η Nintendo φέτος; Νέα IP; Συνέχειες επιτυχημένων τίτλων; Remasters; Πείτε μας στα σχόλια.

Αφήστε μια απάντηση