Nintendo Switch Reviews

Monster Hunter Generations Ultimate [Nintendo Switch Review]

Monster Hunter Generations Ultimate [Nintendo Switch Review]
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η σειρά τίτλων Monster Hunter, που αναπτύχθηκε από την Capcom, ξεκίνησε ως γνωστόν με το πρώτο ΜH παιχνίδι στο πάλαι ποτέ κραταιό PlayStation 2, το μακρινό 2004, δηλαδή πριν 14 ολόκληρα έτη! Έκτοτε τίτλοι της σειράς έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορες πλατφόρμες, όπως οικιακοί υπολογιστές, οικιακές και φορητές κονσόλες ακόμα και σε mobile, χτίζοντας αλλά και επεκτείνοντας τη βάση των οπαδών τους !

Το Monster Hunter Generations Ultimate αν θέλαμε να το τοποθετήσουμε κάπου θα ήταν τρόπον τινά μετά την 4η γενιά των MH τίτλων. Ο τίτλος αποτελεί μια συνέχεια του Monster Hunter Generations που κυκλοφόρησε το 2016 στο Nintendo 3DS. Πρωτοκυκλοφόρησε με την ονομασία Monster Hunter XX στην Ιαπωνία για το Switch το περασμένο έτος, ενώ φέτος κυκλοφόρησε και στη δύση με το όνομα Monster Hunter Generations Ultimate.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή για όσους είναι νεοεισερχόμενοι στη σειρά. Το Monster Hunter είναι ένα παιχνίδι όπου μπορείτε να εξερευνήσετε έναν αρκετά μεγάλο κόσμο – ο οποίος χωρίζεται σε διάφορα μέρη βέβαια – όλα αυτά ενώ συλλέγετε υλικά και κυνηγάτε απίστευτα τέρατα, δεινόσαυρους ουσιαστικά. Ωστόσο θα ξεκινήσουμε από πολύ ΠΟΛΥ χαμηλά, ήτοι με ένα πενιχρό σπαθί και μια ασήμαντη ασπίδα ενάντια σε μικρούς εχθρούς χτίζοντας σιγά σιγά (και με κόπο) τα όπλα μας, μέχρις σημείου να αντιμετωπίσουμε –και με επιτυχία μάλιστα- αλά Jurassic Park τέρατα, με πιο γνωστό από αυτά το Valstrax! Το δε Monster Hunter Generations Ultimate αποτελεί μια «επιστροφή στις ρίζες» του τίτλου, σε σχέση με την πιο mainstream ίσως στροφή του εξαιρετικά επιτυχημένου Monster Hunter World.

Η δε μοναδική επιτυχία του τίτλου –που έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παρακαλώ- έγκειται στο γεγονός πως κάνει αυτήν την «λούπα», όχι μόνο εθιστική αλλά εθιστικότατη! Επιλέγετε ένα quest και βγαίνετε στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού για να το πετύχετε! Τα δε quest ποικίλουν από αποστολές του στυλ «κυνήγησε το τάδε τέρας» μέχρι να βρούμε βότανα, αυγά ή ακόμη και μέρη.

Σελίδες: 1 2 3

Αφήστε μια απάντηση