Ειδήσεις

Η κινηματογραφικοί γονείς του Mario βασίστηκε σε υπάρχοντα σχέδια της Nintendo που ΔΕΝ είχαν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί

Η κινηματογραφικοί γονείς του Mario βασίστηκε σε υπάρχοντα σχέδια της Nintendo που ΔΕΝ είχαν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Στην ταινία The Super Mario Bros. Movie, οι θεατές γνωρίζουν την οικογένεια του Mario και του Luigi. Ενώ οι υδραυλικοί αλληλοβοηθιούνται από το 1983, δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε τους γονείς τους ή άλλα μέλη της οικογένειας στα παιχνίδια της Nintendo. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπήρχε σχέδιο για την εμφάνιση των γονιών του Mario και του Luigi κάποια στιγμή, καθώς στους σκηνοθέτες της ταινίας δόθηκαν αχρησιμοποίητα σκίτσα χαρακτήρων των δύο. Σε μια νέα συνέντευξη στο Polygon, ο συν-σκηνοθέτης Aaron Horvath αποκάλυψε ότι η εκδοχή της ταινίας για τον πατέρα του Mario ήταν αρκετά κοντά στο αρχικό σχέδιο της Nintendo.

Μας έστειλαν σκίτσα χαρακτήρων που είχαν κάνει πριν από χρόνια και δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ- ο μπαμπάς του Mario είναι σχεδόν σαν μια σχεδιαστική προσαρμογή ένα προς ένα του αρχικού σχεδίου του μπαμπά του Mario της [Nintendo] που μας παρείχαν. Ήταν πραγματικά υπέροχο που μπορέσαμε να το βάλουμε στην ταινία“, δήλωσε ο Horvath στο Polygon.

Στην ταινία, ο πατέρας του Mario παίζει κρίσιμο ρόλο, καθώς αρχικά δεν εγκρίνει το γεγονός ότι οι γιοι του αφήνουν τις κατασκευές για να γίνουν υδραυλικοί. Όπως είναι φυσικό, τον χαρακτήρα υποδύεται στην ταινία ο Charles Martinet, ο οποίος έχει δώσει τη φωνή του Mario στα παιχνίδια από τη δεκαετία του ’90. Η μαμά του Mario είναι λίγο πιο εγκριτική, ωστόσο. Όπως και ο μπαμπάς του Mario, το σχέδιο για τη μητέρα του βασίστηκε σε αυτό που παρείχε η Nintendo. Ωστόσο, ο Horvath συνέχισε να λέει στο Polygon ότι η ομάδα πήρε περισσότερες δημιουργικές ελευθερίες με το τελικό της σχέδιο.

Κάναμε μερικές ακόμα αλλαγές πάνω της, αλλά είναι πολύ κοντά στο αρχικό τους σχέδιο. Και ο παππούς του Mario στην ταινία μας μοιάζει λίγο περισσότερο με τον Mario, αλλά σαν να ήταν κάποτε πυγμάχος ή κάτι τέτοιο“, δήλωσε ο Horvath. “Απομακρυνθήκαμε λίγο από τα σχέδιά τους σε μερικά από τα άλλα μέλη της οικογένειας, αλλά η μαμά και ο μπαμπάς ήταν πολύ κοντά. Πολύ κοντά”.

Εκτός από τους γονείς του Mario και του Luigi, πολλά άλλα μέλη της οικογένειάς τους σχεδιάστηκαν ειδικά για την ταινία. Ενώ στο The Super Mario Bros. Super Show εμφανίζονταν περιστασιακά μεμονωμένοι χαρακτήρες όπως ξαδέρφια, φαίνεται ότι πολλά από τα μέλη της οικογένειας που εμφανίστηκαν στην ταινία δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την ταινία. Αυτό περιλαμβάνει τον θείο Tony του Mario και του Luigi, ο οποίος έχει τη φωνή του βετεράνου ηθοποιού του Spider-Man Rino Romano.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση