Ειδήσεις

Ο συνθέτης της Nintendo Ryo Nagamatsu αποχώρησε από το στούντιο

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο συνθέτης βιντεοπαιχνιδιών Ryo Nagamatsu ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από τη Nintendo μετά από 17 χρόνια θητείας, όπου παρήγαγε μουσική για τίτλους όπως τα Splatoon, Mario Kart, Super Mario και Smash Bros.

Μιλώντας με ένα λιτό μήνυμα στο Twitter, ο Ryo Nagamatsu άφησε να εννοηθεί ότι έφυγε (φιλικά) από τη Nintendo προκειμένου να ανοίξει λίγο περισσότερο τα δημιουργικά του φτερά σε όλη τη βιομηχανία.

Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την εταιρεία στις 30 Απριλίου 2023“, γράφει ο Nagamatsu. “Θα εργαστώ λίγο ευρύτερα και πιο άμεσα για να βοηθήσω όσους χρειάζονται τη βοήθειά μου και για να βοηθήσω τη βιομηχανία. Σας ευχαριστώ όλους για την ευγενική σας υποστήριξη! Ανυπομονώ να σας υπηρετήσω στο μέλλον!

Ερχόμενος στο στούντιο το 2006, ο Nagamatsu άσκησε το επάγγελμά του σε μερικές από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες για τις πλατφόρμες της Nintendo, συνθέτοντας μουσική για τις κυκλοφορίες του Wii όπως τα Super Mario Galaxy 2 και Wii Sports Resort, ενώ τα τελευταία χρόνια επέβλεψε τη σύνθεση μουσικής και τις ηχογραφήσεις φωνής για τους τίτλους Switch Splatoon 3, Mario Party Superstars και Super Smash Bros. Ultimate.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση