Ειδήσεις

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Mario εξηγεί πώς τα blocks αιωρούνται

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Mario εξηγεί πώς τα blocks αιωρούνται
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η ταινία “The Super Mario Bros. Movie” είναι μια από εκείνες τις ταινίες όπου είναι καλύτερο να μην επιμείνετε και πολύ στην ιστορία του όλου πράγματος – άλλωστε, πρόκειται για μια απλοϊκή εισαγωγή στο σύμπαν του Mario και όχι για μια βαθυστόχαστη ταινία. Αυτό όμως δεν εμπόδισε στο να υπάρξουν κάποιες ερωτήσεις που χρειάζονται απάντηση, όπως, για παράδειγμα, πώς στο καλό αιωρούνται αυτά τα τούβλα;

Ευτυχώς, ένας από τους σκηνοθέτες της ταινίας, ο Aaron Horvath, έδωσε μια εξήγηση για αυτό ακριβώς το θέμα σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Variety, και όλα αυτά χάρη σε μια ουσία του σύμπαντος που ονομάζεται “Floatanium”.

Αν και η εξήγηση δεν μπήκε ποτέ στο τελικό σενάριο της ταινίας, ο Horvath περιέγραψε τη βασική αρχή στο Variety, δηλώνοντας τα εξής:

“Η ιδέα μας ήταν ότι υπάρχει ένα ορυκτό που είναι φυσικό στο Βασίλειο των Μανιταριών, το οποίο ονομάζουμε “floatanium”, επειδή μας φάνηκε αστείο”, λέει ο Horvath. “Οι toad το εξορύσσουν και το μετατρέπουν σε αυτά τα μπλοκ και τα χρησιμοποιούν για κατασκευαστικούς σκοπούς”.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση