Ειδήσεις

Ο πρόεδρος της Nintendo Αμερικής καταδικάζει την Activision Blizzard με εσωτερικό email

Ο πρόεδρος της Nintendo Αμερικής καταδικάζει την Activision Blizzard με εσωτερικό email
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών μαστίζεται σε διάφορα επίπεδα από υπερκόπωση, ανισότητες στις αμοιβές, σεξισμό και άλλα συναφή προβλήματα. Ωστόσο, η συνεχιζόμενη κατάσταση στην Activision Blizzard είναι απίστευτη, επειδή οι ισχυρισμοί συνεχίζονται , με γραφικές και ανησυχητικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του CEO Bobby Kotick που φέρεται να απείλησε πως θα σκοτώσει έναν βοηθό του πριν από μια δεκαετία. Σε μια σπάνια κίνηση που αντικατοπτρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης, τόσο το Xbox όσο και το PlayStation μίλησαν με τους υπαλλήλους τους σχετικά με τις ανησυχίες τους. Τώρα, μέσω του Fanbyte, η Nintendo of America μιλάει και για την Activision Blizzard: Ο πρόεδρος της NOA, Doug Bowser, φέρεται να έστειλε ένα email σε όλους τους υπαλλήλους αποκαλώντας τέτοια φαινόμενα «αγχώδεις και ανησυχητικές».

«Μαζί με όλους εσάς, παρακολουθώ τις τελευταίες εξελίξεις με την Activision Blizzard και τις συνεχιζόμενες αναφορές για σεξουαλική παρενόχληση και τοξικότητα στην εταιρεία», είπε ο Bowser. «Βρίσκω αυτούς τους ισχυρισμούς ανησυχητικούς. Αντιβαίνουν στις αξίες μου καθώς και στις πεποιθήσεις, τις αξίες και τις πολιτικές της Nintendo.” Είπε επίσης ότι η Nintendo “είναι σε επαφή με την Activision, έχει λάβει μέτρα και αξιολογεί τα πάντα“. Τι ακριβώς είναι αυτές οι ενέργειες είναι άγνωστο, αλλά η Nintendo προφανώς βρίσκεται σε επαφή με την ESA (Entertainment Software Association) για να σταθεροποιήσει τις θέσεις της σχετικά με την παρενόχληση και την κακοποίηση στο χώρο εργασίας μεταξύ των μελών της ESA. (Η Activision θυμίζουμε πως είναι μέλος της ESA.)

Ο πρόεδρος της Nintendo Αμερικής φέρεται να επανέλαβε ότι η Nintendo είναι υπερ του inclusivity και αναμένει από όλους τους συνεργάτες της (όπως η Activision Blizzard) να συμπεριφέρονται ανάλογα. «Κάθε εταιρεία στον κλάδο πρέπει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου όλοι θα έχουν σεβασμό και θα αντιμετωπίζονται ως ίσοι, και όπου όλοι κατανοούν τις συνέπειες αν δεν το κάνουν», είπε ο Bowser. Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στάλθηκε όχι μόνο απευθείας σε υπαλλήλους της NOA αλλά και σε άλλα studio, όπως η Retro Studios και Next Level Games .

Περισσότεροι από 1.000 υπάλληλοι της Activision Blizzard θέλουν να φύγει ο Bobby Kotick και ο Kotick φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση