Ειδήσεις

Ο Kamiya της Platinum ελπίζει ότι το next gen Nintendo Switch θα εξακολουθεί να είναι φορητό

Ο Kamiya της Platinum ελπίζει ότι το next gen Nintendo Switch θα εξακολουθεί να είναι φορητό
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο αντιπρόεδρος της Platinum, Hideki Kamiya, αγαπάει το Switch και ο λόγος είναι πολύ απλός: του αρέσει να παίζει παιχνίδια ενώ βρίσκεται εν κινήσει ή όταν βρίσκεται στο σπίτι.

Μιλώντας στο VGC, ο Kamiya δήλωσε ότι ελπίζει η Nintendo να παραμείνει στην υβριδική προσέγγιση της οικιακής κονσόλας/χειροκίνητης συσκευής. “Προσωπικά, αυτή είναι μια πολύ προσανατολισμένη στον δικό μου τρόπο ζωής μου, αλλά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι είναι πραγματικά δύσκολο για μένα να “κάτσω” ακίνητος μπροστά στην τηλεόραση και να παίξω παιχνίδια“, δήλωσε ο Kamiya.

Για μένα, το να ξαπλώνω και παίζω παιχνίδια σε φορητή μορφή και να απολαμβάνω τα παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο, είναι ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο μου αρέσει το Nintendo Switch. Όποτε κι αν έρθει το νέο hardware που θα αποφασίσει να λανσάρει η Nintendo, εγώ προσωπικά ελπίζω ότι θα εξακολουθούν να έχουν αυτό το φορητό στοιχείο, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τον τρόπο ζωής μου: να παίζω παιχνίδια ξαπλωμένος!

Η Platinum έχει δημιουργήσει πολλούς τίτλους για το Nintendo Switch, όπως το Astral Chain και το επερχόμενο Bayonetta 3. Άλλα παιχνίδια του στούντιο που έχουν περάσει στην πλατφόρμα του Switch, περιλαμβάνουν με τις μεταφορές για Switch των Bayonetta 1 και 2, The Wonderful 101 και Nier: Automata.

Πολλοί gamers φαίνεται να συμφωνούν με τα αισθήματα του Kamiya, καθώς το Switch έχει κάνει θραύση από την κυκλοφορία του τον Μάρτιο του 2017. Αυτή τη στιγμή, το Nintendo Switch βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των συστημάτων παιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, αφήνοντας πίσω του μόνο τα PlayStation 2, Nintendo DS, Game Boy/Game Boy Color και PlayStation 4.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το επόμενο hardware της Nintendo και η Nintendo έχει δηλώσει σθεναρά ότι δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πολυδιαφημισμένο μοντέλο “Switch Pro”. Όσον αφορά το τι θα ακολουθήσει, ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται σκληρά για να αποφύγει τα ίδια λάθη που έκανε κατά τη μετάβαση από το Wii στο Wii U και από το DS στο 3DS. Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Furukawa επιβεβαίωσε σε ένα Q&A για τα οικονομικά αποτελέσματα της Nintendo ότι η Nintendo εξακολουθεί να συζητά την ιδέα και το χρονοδιάγραμμα για το μηχάνημα της επόμενης γενιάς.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση