Ειδήσεις

Μήνυμα της voice actor του Ash, λίγο πριν το φινάλε του Ash στην anime σειρά Pokemon

Μήνυμα της voice actor του Ash, λίγο πριν το φινάλε του Ash στην anime σειρά Pokemon
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Pokémon fandom έπαθε μεγάλο σοκ πριν από λίγες εβδομάδες όταν αποκαλύφθηκε ότι το ταξίδι του Ash και του Pikachu θα τελείωνε μετά από 25 χρόνια. Η τωρινή voice actor του Ash Ketchum, Sarah Natochenny, έχει ήδη μοιραστεί ένα σύντομο μήνυμα στο Twitter αναφέροντας πως ήταν “εξαιρετικό προνόμιο” να εκφράσει τον χαρακτήρα για 17 χρόνια, και τώρα το ανέλυσε σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram:

Ήταν εξαιρετικό προνόμιο να είμαι η αγγλική φωνή του Ash Ketchum για 17 χρόνια. Ό,τι κι αν βρίσκεται πέρα από το τελευταίο του κεφάλαιο, θα ζει για πάντα στις καρδιές πολλών γενεών που θα έρθουν. Θα τον κρατήσω παρόντα για όλους μας με όποιον τρόπο μπορώ.”

Αιώνια ευγνώμων στους Hilary, Toshi, Andy, Lisa, Nick, George, Fran, Iyuno, σκηνοθέτες του παρελθόντος, & τους συναδέλφους μου στο καστ και το συνεργείο όλα αυτά τα χρόνια. 17 χρόνια είναι πολύς καιρός για να υποδύεσαι ένα 10χρονο παιδί. Στους θαυμαστές μας… σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Με αγάπη, Sarah Natochenny“.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η αρχική ηθοποιός φωνής του Ash, Veronica Taylor, ευχαρίστησε επίσης τους θαυμαστές που ακολούθησαν το απίστευτο ταξίδι του χαρακτήρα.

Το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία του Ash και του Pikachu θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους, τον Ιανουάριο – με ένα ειδικό κύκλο 11 επεισοδίων. Θα ακολουθήσει μια ολοκαίνουργια σειρά anime Pokémon – που θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Απρίλιο του 2023 – και θα πρωταγωνιστούν δύο νέοι πρωταγωνιστές.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση