Ειδήσεις Εκδηλώσεις

Θεσσαλονίκη | Jap団(Dan)’s All Day Festival vol1

Θεσσαλονίκη | Jap団(Dan)’s All Day Festival vol1
RooF
Ακολούθησε
Latest posts by RooF (see all)

Το ninty.gr βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας του Jap団(Dan)’s All Day Festival vol1 το οποίο θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη!

Είναι χαρά μας να βοηθάμε κάθε προσπάθεια!

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες. Διαβάστε με προσοχή και τσεκάρετε τη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.

Το Σάββατο 14 Μαΐου, σας προσκαλούμε σε ένα ολοήμερο Festival με περιεχόμενο όλα αυτά που μας φέρνουν πιο κοντά, όπως τα anime, το cosplay, τα games, τα comics, τα cartoons και πολλά ακόμα. Κατά την διάρκεια της ημέρας, από νωρίς το πρωί, θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες όπως cosplay & art workshops όπου θα δοθούν tips & tricks για φτηνούς τρόπους κατασκευής αξεσουάρ και στολών, tournaments Super Smash Bros και Pokemon με price pool, guest djs για να κρατήσουν την διάθεση ψηλά με ανάλογη μουσική, και πολλά ακόμα.

Στο τέλος της βραδιάς, θα υπάρχει πάρτι, με δυνατή μουσική. Openings και Endings από άνιμε, AMVs, Vocaloid και φυσικά επιπλέον διαγωνισμοί και κληρώσεις κοινού. Θα έχουμε και διαγωνισμός cosplay που θα γίνει όπως πάντα μέσω ψηφοφορίας του κοινού. Κατά τις 22:00 θα φωνάξουμε όλους τους cosplayer κοινό. Θα παρακαλέσουμε τους ενδιαφερόμενους για τον διαγωνισμό να στείλουν ένα email στο [email protected] με μία καλή εικόνα και ένα ανάλογο soundtrack για να μπορείτε να παρουσιάσετε καλύτερα την δουλειά και την στολή σας στο κοινό.Στην συνέχεια ένα μέλος της ομάδας θα περάσει από όλα τα τραπέζια να καταγράψει την ψήφο σας.

Φυσικά, θα υπάρχει και κλήρωση για δώρα για το κοινό όχι μόνο κατά την διάρκεια του πάρτι, αλλά όλη την ημέρα με μικρά δωράκια από τους χορηγούς μας και από τα workshops που θα γίνονται όλη την ημέρα.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν, στο κλασσικό μας καφέ, το Καφέ Εφημερίς αν και θα υπάρχει το 1 ευρώ αύξηση που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τις εκδηλώσεις μας. Το καφέ Εφημερίς βρίσκεται στην Αγίου Σεραφείμ 3, κοντά στο λαογραφικό μουσείο στην παραλία, ακριβώς δίπλα στην είσοδο αυτοκινήτων για το υπόγειο γκαράζ του Τεχνικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Οι καλεσμένοι και περισσότερες πληροφορίες για της δραστηριότητες κατά την διάρκεια της μέρας θα ανακοινώνονται σιγά σιγά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι οι δραστηριότητες της οποίες μπορούμε να υποστηρίξουμε βασίζονται κατά μεγάλο βαθμό στην συμμετοχή σας. Θέλουμε λοιπόν να δούμε τον ενθουσιασμό σας εδώ, για να τον επιστρέψουμε διπλά την μέρα του Festival!

Αφήστε μια απάντηση