Ειδήσεις

Η Nintendo θα τερματίσει την υπηρεσία επισκευής Switch ‘Wide Care’ στην Ιαπωνία μόλις σε ένα χρόνο

Η Nintendo θα τερματίσει την υπηρεσία επισκευής Switch ‘Wide Care’ στην Ιαπωνία μόλις σε ένα χρόνο
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Θυμάστε όταν η Nintendo λάνσαρε πέρυσι μια συνδρομητική υπηρεσία για επισκευές του Switch στην Ιαπωνία με την ονομασία “Wide Care“; Λοιπόν, η εταιρεία πρόκειται τώρα να τερματίσει εντελώς την υπηρεσία.

Σε μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Nintendo αναφέρει ότι δεν θα προσφέρει πλέον νέα συμβόλαια συνδρομής ή ανανεώσεις από τις 31 Αυγούστου 2023. Αυτό είναι λίγο περισσότερο από ένα χρόνο από την έναρξη της υπηρεσίας τον Ιούλιο του 2022.

Οι πελάτες που έχουν σήμερα συμβόλαιο δεν θα επηρεαστούν άμεσα και η υπηρεσία τους θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου τους. Θεωρητικά, λοιπόν, ένας πελάτης θα μπορούσε να συνάψει ετήσια συνδρομή στις 31 Ιουλίου 2023 και να παραμείνει καλυμμένος μέχρι τις 31 Ιουλίου 2024.

Η υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να προχωρήσουν σε έως και έξι επισκευές κάθε χρόνο για τις ίδιες τις κονσόλες Switch, τα χειριστήρια Joy-Con και το dock με κόστος 200 γιεν το μήνα (περίπου 1,50 $) ή 2000 γιεν το χρόνο (15 $). Η Nintendo δεν έχει διευκρινίσει γιατί τερματίζει την υπηρεσία τόσο σύντομα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση