Ειδήσεις

Η Nintendo τα έβαλε και με το δημοφιλές κανάλι ‘Did You Know Gaming’ για το Heroes Of Hyrule βίντεο

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Did You Know Gaming είναι προφανώς το τελευταίο θύμα της Nintendo για τα πνευματικά δικαιώματα. Σύμφωνα με το δημοφιλές κανάλι του YouTube (γνωστό για την καταγραφή της ιστορίας των βιντεοπαιχνιδιών που έχουν χαθεί από καιρό), το πρόσφατο βίντεο Heroes of Hyrule δέχτηκε το νομικό χτύπημα της Nintendo λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Η Nintendo αφαίρεσε το βίντεο Heroes of Hyrule από το YouTube. Αυτό ήταν ένα δημοσιογραφικό βίντεο που τεκμηριώνει ένα παιχνίδι που η Retro Studios πρότεινε στη Nintendo πριν από σχεδόν 20 χρόνια. Πρόκειται για μια προσπάθεια μιας μεγάλης εταιρείας να φιμώσει την όποια δημοσιογραφία δεν της αρέσει και για αποτελεί ένα ‘χαστούκι’ στη διατήρηση της ιστορίας των βιντεοπαιχνιδιών. Εξετάζουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για την αποκατάσταση του βίντεο“.

Η έρευνα του Did You Know Gaming αποκάλυψε ότι το Heroes of Hyrule είχε στυλ όπως το Final Fantasy Tactics και θα επικεντρωνόταν σε τρεις ήρωες που είχαν ως αποστολή τη διάσωση του Link. Τελικά, η Nintendo απέρριψε την πρόταση της Retro πριν ολοκληρωθεί οποιοδήποτε πρωτότυπο gameplay.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια κίνηση πνευματικών δικαιωμάτων και τίποτα δεν εμποδίζει τις εταιρείες να εκδίδουν αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση