Ειδήσεις

Η Nintendo αναμένεται να ολοκληρώσει το 2021 με υψηλά κέρδη

Η Nintendo αναμένεται να ολοκληρώσει το 2021 με υψηλά κέρδη
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η αύξηση των κερδών που προκάλεσε η πανδημία φαινομενικά εξασθένησε καθώς η Nintendo στην τελευταία οικονομική της έκθεση μοιάζει περισσότερο με τον παλιό της εαυτό. Αυτό δεν είναι κακό, αυτό καθαυτό, αλλά σίγουρα δεν είναι ούτε μια άνοδος πωλήσεων, τουλάχιστον έως τώρα.

To video review μας για έναν τίτλο που αναμένεται να ωθήσει περαιτέρω την Nintendo

Στο τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2021, η Nintendo πούλησε 4,45 εκατομμύρια Switch και 45,29 εκατομμύρια τίτλους. Την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο (καθώς η πανδημία αυξανόταν και τα lockdown ήταν σε ισχύ σε όλον τον πλανήτη), η Nintendo πούλησε 5,68 εκατομμύρια κονσόλες Switch και 50,43 εκατομμύρια κομμάτια λογισμικού.

Οι πραγματικές πωλήσεις του Switch ανέρχονται πλέον στα 89,04 εκατομμύρια μονάδες.

Παρά το γεγονός ότι επιστρέφει στην “κανονικότητα”, η Nintendo βρίσκεται σε πολύ δυνατή θέση και φτάνει στην τελική ευθεία του 2021. Το Legend of Zelda: Skyward Sword κυκλοφόρησε στις 16 Ιουλίου και η συλλογή minigame WarioWare: Get It Together! έρχεται στις 10 Σεπτεμβρίου. Το Metroid Dread προσγειώνεται στις 8 Οκτωβρίου, το Mario Party Superstars κυκλοφορεί στις 29 Οκτωβρίου και το Pokémon Brilliant Diamond και το Pokémon Shining Pearl ολοκληρώνουν το οικονομικό έτος στις 19 Νοεμβρίου.

Και όλα αυτά πάντα στα όσα γνωρίζουμε επίσημα έως σήμερα!

Αφήστε μια απάντηση