Ειδήσεις

Φήμη: Ο πηγαίος κώδικας της ιστοσελίδας Pokémon μπορεί να υποδηλώνει ένα νέο παιχνίδι Pokémon Mystery Dungeon

Φήμη: Ο πηγαίος κώδικας της ιστοσελίδας Pokémon μπορεί να υποδηλώνει ένα νέο παιχνίδι Pokémon Mystery Dungeon
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Στις 27 Φεβρουαρίου 1996, τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια Pokémon, Pokémon Red και Pokémon Green, κυκλοφόρησαν στην Ιαπωνία και εισήγαγαν τους παίκτες στην ιδέα της μάχης και της ανταλλαγής Pokémon συνδέοντας τις συσκευές Game Boy. Από τότε, οι εκπαιδευτές σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν την αγάπη τους για τα Pokemon στις 27 Φεβρουαρίου, πιο γνωστή ως Ημέρα Pokémon.

Φέτος, η Pokémon Company International γιορτάζει το αρχικό και διαρκές πνεύμα της συνδεσιμότητας που ξεκίνησε με εκείνα τα πρώτα παιχνίδια, προσκαλώντας τους Εκπαιδευτές στη δράση “Pokémon Together” καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023. Ε σε αυτό το κομμάτι της ιστοσελίδας Pokémon οι οπαδοί ίσως έκαναν μια σπουδαία ανακάλυψη που κρύβεται στον πηγαίο κώδικα της ιστοσελίδας.

Μόλις άνοιξε η ιστοσελίδα, οι σούπερ φαν και οι dataminers όταν έψαξαν τον πηγαίο κώδικα, ανακάλυψαν ένα copyright της Spike Chunsoft. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Spike Chunsoft είναι ο dev πίσω από τη σειρά Pokémon Mystery Dungeon, οπότε αυτή η ανακάλυψη έχει κάνει τους οπαδούς να αναρωτιούνται για το τι θα μπορούσε να είναι στα σκαριά.

Υπάρχει ένας νέος τίτλος Pokemon Mystery Dungeon στα σκαριά; Για να δούμε!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση