Ειδήσεις

Αποκαλύφθηκε το framerate και η ανάλυση του EA Sports FC 24 στο Switch

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Έχει ήδη αναφερθεί ότι το EA Sports FC 24 τρέχει εξαιρετικά” στο Nintendo Switch και τώρα έχουμε μια επιβεβαίωση της απόδοσης και της ανάλυσης του παιχνιδιού στην υβριδική πλατφόρμα.

Η EA Sports επιβεβαίωσε στο IGN ότι η έκδοση του Switch θα τρέχει στα 30fps. Ενώ τα παιχνίδια FIFA “τρέχουν πάντα στα 60fps σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Switch”, αυτή η νέα είσοδος στην πλατφόρμα της Nintendo τρέχει τώρα με τη Frostbite Engine και θεωρείται ένα νέο σημείο εκκίνησης για τη σειρά.

Όσον αφορά την ανάλυση του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ότι το παιχνίδι θα τρέχει σε 720p στη φορητή λειτουργία και σε 1080p docked.

Ο Logigan συνέχισε να αναφέρει πως θα υπάρχει “πλήρης ισοτιμία” – που σημαίνει ότι στους παίκτες του Switch θα προσφέρεται το ίδιο επίπεδο υποστήριξης υπηρεσιών με τις άλλες πλατφόρμες. Τα patches θα πρέπει επίσης να είναι ευκολότερα – προσφέροντας τις συνήθεις διορθώσεις σφαλμάτων, βελτιώσεις QoL, ενημερώσεις Ultimate Team και άλλα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση