Ειδήσεις

Αγόρι 7 ετών ανταλλάσσει συνδετήρα με ένα … Nintendo Switch!

Αγόρι 7 ετών ανταλλάσσει συνδετήρα με ένα … Nintendo Switch!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο επτάχρονος Sam Lynas ξεκίνησε την πρόκληση τον Απρίλιο και έκτοτε ανταλλάσσει αντικείμενα με άλλα που έχουν μεγαλύτερη αξία. Τώρα έχει πετύχει τον στόχο του και πήρε την παιχνιδομηχανή από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στο Μπλάκμπερν την Τετάρτη (9 Αυγούστου). Ο Σαμ εμπνεύστηκε την πρόκληση αφού παρακολούθησε ένα βίντεο στο YouTube όπου ένα άτομο αντάλλαξε έναν συνδετήρα με ένα σπίτι.

Η κονσόλα πρόκειται να δωριστεί στην εκκλησία St James’ Church στο Clitheroe, στην οποία επίσης φοιτά ο Sam, για να βοηθήσει στο έργο της νεολαίας.

Ο Sam δήλωσε: “Είμαι πραγματικά περήφανος για τον εαυτό μου που ολοκλήρωσα την πρόκληση και έμαθα τόσα πολλά. Θα δώσουμε το Switch στη λέσχη νέων αργότερα αυτή την εβδομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα μείνουν ευχαριστημένοι.Τα άλλα παιδιά θα διασκεδάσουν πολύ παίζοντας με αυτό – πηγαίνω στην εκκλησία και θα παίξω κι εγώ με αυτό, κάτι που επίσης ανυπομονώ”.

Ο Sam έκανε αρκετές ανταλλαγές κατά τη διάρκεια των μηνών, ανταλλάσσοντας έναν συνδετήρα, ένα στυλό, μια κονσέρβα φασόλια, ένα παζλ, ένα Nintendo DS και μια σειρά παιχνιδιών.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση